Tips voor toeristen

Onze vestigingen zijn gelegen tussen prachtige plaatsen die een bezoek meer dan waard zijn.

U bent altijd welkom, of u nu naar België, Frankrijk of Tsjechië komt.

België, Oudenaarde

De historische stad Oudenaarde is beroemd om zijn collectie van wandtapijten en om het historische stadhuis. De stad vormt tevens een ideale uitvalsbasis om de romantische bosrijke regio van de Vlaamse Ardennen te verkennen.

Frankrijk, Lorient

Lorient is een moderne havenstad in de regio Bretagne. De stad staat bekend om zijn Keltische festivals en tradities en om de opvallende Atlantische kust met zijn ruige kliffen en kleine eilanden.

Frankrijk, Marseille

In de oudste stad van Frankrijk, gelegen op een spectaculaire locatie tussen zeeën en heuvels, barst het van cultuur. Bezoek het hart van de Provence en laat u verbazen door alles wat de natuur en de bewoners u te bieden hebben.

Tsjechië, Bořetice

Bořetice is een typisch Moravische dorp: klein maar levendig en vol van folklore en wijnproductie. Het dorp, gelegen in de buurt van Lednice–Valtice (UNESCO-werelderfgoed), vormt een ideale locatie voor prachtige fietstochten.

Tsjechië, Brno

Brno

Brno is qua bevolkingsaantal en oppervlak de op een na grootste stad van Tsjechië. Bij de stad komen de rivieren Svitava en Svratka samen. De belangrijkste hoogtepunten in de stad zijn de Spielberg ('Špilberk') en de burcht Veveří. De laatstgenoemde burcht ligt op korte afstand van de stad en torent boven het meer van Brno uit.

Certificering

Contact