Stapelaars/Ontstapelaars van Paletten.

Deze systemen worden gebruikt om afzonderlijke pallets naar de ondergelegen transportband te voeren. De dispensers kunnen ook worden gebruikt om pallets te verzamelen. Kies uit verschillende ontwerpen, afgestemd op uw specifieke toepassing.

Functie

De palletstapelaar is bedoeld om een pallet van een conveyor op te nemen en te stapelen. en omgekeerd. De stapels bevatten maximaal 15 paletten. Extra buffers kunnen voorzien worden indien nodig.

Het ontwerp

Het stapelsysteem is zo ontworpen dat hij onafhankelijk in een rollenbaan of kettingbaan kan worden geplaatst. Een dergelijk ontwerp minimaliseert de ruimte die nodig is voor de installatie. Het stapelsysteem biedt een grote inzetbaarheid en kan worden gebruikt voor pallets van 1200 x 1000 mm tot pallets van 800 x 600 mm. De breedte kan flexibel worden ingesteld. Het stapelsysteem kan zo worden geprogrammeerd dat hij zich automatisch aanpast aan een ander pallettype. 

Technische specificaties

Maximale capaciteit:15 pallets
Snelheid:140 pallets per uur
Maximumgewicht van stapel:450 kg
Laagste positie van lepel:pallethoogte op 400 mm
Hoogste positie van lepel:1 100mm
Hefsnelheid:7m/min
Liftmechanisme:twee platte hefriemen van 60 mm
Frameconstructie:gelast met staalplaten van 6 mm
Oppervlaktebehandeling:thermisch verzinkt
Detectie van riemspanning:inbegrepen

Extra elementen - Omheining

De palletstapelaar voldoet van zichzelf niet aan de CE-eisen. Daarom is een extra omheining vereist. Scott kan standaardomheiningen en lichtgordijnen rondom het systeem aanbrengen, zodat aan de CE-eisen wordt voldaan.

empty pallet stacker

Certificering

Contact