Palletiseersystemen

Palletiseersystem Scott Al meer dan 50 jaar verzorgen wij het laden en lossen van pallets voor grote klanten. Kleine kans dus dat u iets hebt dat we niet kunnen palletiseren, want als iemand iets kan palletiseren dan zijn wíj dat. Of u nu palletiseersystemen voor één productielijn “end of line” of voor meer complexe omgevingen met meerdere lijnen “multi-line” zoekt: onze oplossingen bieden u maximale functionaliteit. Onze conventionele palletiseersystemen en robots kunnen zelfs bij grote volumes flexibiliteit bieden.

Palletisering vereist in bijna elke sector een hoge mate van diversiteit en flexibiliteit. De door Scott ontwikkelde oplossingen bieden uiterste veelzijdigheid en toepasbaarheid. Onze systemen presteren probleemloos in veeleisende omstandigheden, zoals omgevingen met extreme temperaturen. We ontwikkelen voor elke sector een oplossing die voldoet aan de striktste eisen. Onze uitdaging schuilt dan ook in het vinden van oplossingen die zo eenvoudig mogelijk zijn, hoe complex de uitdagingen ook mogen zijn.

Scott - robotic palletising system

Elke installatie heeft zijn eigen uitdagingen, zoals de geschiktheid voor een groot volume, een complex project, de implementatie voor een productielijn of in een systeem met meerdere lijnen en alle mogelijke combinaties vandien. Wat uw uitdagingen ook mogen zijn, onze oplossingen kunnen onder de meest uitdagende omstandigheden worden geïmplementeerd. Daarbij kunt u denken aan:

  • Uiterst lage temperaturen tot -30 °C
  • Veeleisende producten en/of verpakkingen
  • Tijdens doorlopende productie en/of onder grote tijdsdruk

Certificering

Contact