Scott kondigt strategische partnership aan met SAVOYE

04-12-2020

We zijn verheugd een strategisch, wereldwijde partnership met SAVOYE aan te kondigen. SAVOYE is een van 's werelds toonaangevende bedrijven voor snelle opslag en retrieval.

Scott Savoye shuttleDeze samenwerking stelt Scott in staat onze systemen voor material handling en logistiek uit te breiden met de cruciale component van geautomatiseerde opslag- en ophaaltechnologie voor dozen. Dit zal naadloos geïntegreerd worden met onze eigen transport-, sorteer- en palletiseertoepassingen en stelt ons in staat een echte end-to-end oplossing te bieden.

Lees de volledige aankondiging

Over SAVOYE

SAVOYE is een wereldwijde speller in het ontwerp, de productie en de integratie van machines en geautomatiseerde systemen voor intralogistiek  en supply chain software-oplossingen, en biedt daarmee een compleet scala aan oplossingen om te voldoen aan de behoefte van logistieke organisaties, van de eenvoudigste tot de meest complexe voor KMO’s en key accounts. 

Sinds 20 januari 2020 zijn de twee belangrijkste expertisegebieden van SAVOYE samengevoegd in twee categorieën:

 Geavanceerde software, het uitbrengen van software packages voor Supply Chain Execution (OMS, WMS, WCS, TMS, EDI), met inbegrip van de volgende toonaangevende producten : LM XT, LOGYS, MAGISTOR, LM TMS, LM OMS.

 Geavanceerde technologieën voor het ontwerp, de productie en de integratie van intralogistieke systemen en de bijbehorende lijn van geautomatiseerde en gerobotiseerde oplossingen voor goods-to-persons voor zware ladingen MAGMATIC) en lichte ladingen (X-PTS), ordervoorbereidingssystemen, geautomatiseerde verpakkingsmachines (JIVARO, E-JIVARO, en PAC 600 machines), conveyors (INTELIS).

Certificering

Contact