Scott is verheugd de toekenning van een miljoenencontract van de Alliance-groep aan te kondigen

25-01-2021

In navolging van het eerder aangekondigde automatiseringssysteem voor lamsvlees heeft Scott een tweede grote opdracht gekregen van de Alliance Group, dit voor het ontwerpen en bouwen van een systeem voor het manipuleren, sorteren en palletiseren van dozen in een diepvriesomgeving (-28 °C).

Het systeem verhoogt de efficiëntie van de eindproductverwerking. Dit doordat het systeem ervoor zal zorgen dat de dozen sneller en flexibeler gesorteerd en correcter beheerd worden. Dit project maakt gebruik van “proven technologie” ontwikkeld door Scott Europe (Alvey). Deze technologie heeft  bij Europese klanten zijn nut reeds bewezen.

Na de recente ondertekening van een wereldwijde samenwerkingsovereenkomst kan Scott gebruikmaken van technologie die wordt geleverd door Savoye, de wereldspeler op het gebied van ontwerp, fabricage (Europa en de VS) en integratie van geautomatiseerde systemen voor intra-logistiek.

Dit project zal aantonen dat de combinatie Scott (Alvey) / Savoye in staat is om "state of the art" end of-line oplossingen te realiseren aan voedselproducenten.
 

Scott palletiser Pal 4.0Scott buffer tablesScott Savoye shuttles

 
Voor meer informatie, contacteer ons:

Aaron Vanwalleghem
Regional Director Scott Europe

M: +32 473 477 590
E: a.vanwalleghem@scottautomation.be

Frédéric Hermier
Director Material Handling & Logistics

M: +33 (0) 6 14 55 52 86
E: f.hermier@scottautomation.fr

Certificering

Contact