Alvey introduceert zijn nieuwe technologie: Evolink

18-05-2016

Op het gebied van industriële automatisatie is vooruitgang onmisbaar en continu. Technologiën en de systemen om deze aan te sturen worden geoptimaliseerd, als gevolg worden steeds meer systemen geautomatiseerd. Binnen Alvey Group neemt dit proces van continue verbetering een belangrijke plaats in, ons motto "We Help You Adapt and Evolve“ is niet enkel een slogan, maar een belofte.

We zijn dan ook trots onze nieuwste technologische vooruitgang aan te kondigen. Deze innovatie kan de aansturing en installatie van transportsystemen sterk optimaliseren. Zo zou de installatietijd met 50% gereduceerd kunnen worden. Deze nieuwe technologie stellen wij voor onder de naam EvoLink.

EvoLink logo

Meer informatie over EvoLink en de vele toepassingen ervan kan u terugvinden op onze nieuwe product website www.alvey-evolink.eu.

EvoLink website

Bezoek ons op CeMAT

EvoLink zal worden voorgesteld aan onze klanten en zakenpartners op CeMAT in Hannover van 31/05/2016 tot 03/06/2016. U kan ons terugvinden in Hall 27, stand F26.

Geïnteresseerd? Krijg gratis inkom voor CeMAT met Alvey!

Contacteer ons via marketing@manex.eu en we sturen u een gratis registratiecode via email. Hiermee kan u online registreren and gratis toegang krijgen tot de beurs.

Indien u ons niet kunt bezoeken op CeMAT dan kan u steeds opteren voor een voorstelling van EvoLink op een datum naar keuze.

EvoLink card

Certificering

Contact