Installatie

Onze technische teams verzorgen de professionele installatie van nieuwe of opnieuw geconfigureerde machines in bestaande lijnen. Zij kunnen transportbanen aansluiten, elektrische bekabeling aanleggen, softwarekoppelingen verzorgen en nog veel meer.

Ontmanteling, aanpassingen en updates

Installation

We verzorgen de installatie, ontmanteling, verplaatsing, modificatie en modernisering van oude verpakkings- en verwerkingssystemen, ongeacht het merk of type. Ons bekwame installatieteam kan nagenoeg elke taak verzorgen, zoals het aansluiten van transportsystemen, het voltooien van elektrische bedrading en het verzorgen van softwarekoppelingen.

Door verouderde machines te reviseren en bij te werken, realiseert u een aanzienlijke verbetering in de efficiënte werking van uw lijnen. We kunnen bedieningssystemen vervangen en software aanpassen (SIMATIC S5- en S7- en Allan Bradley-platforms). 

Professionele medewerkers

U bent bij ons ook aan het juiste adres voor technische contractdiensten, zodat onze medewerkers u kunnen ondersteunen en installaties, verhuizingen en projectmatige taken kunnen verzorgen.

We bieden:

  • Mechanical engineers;
  • Electrical engineers;
  • Softwareprogrammeurs.

Certificering

Contact