Certificates

ISO 9001

ISO 9001 Alvey nv and Alvey UKIQnet 9001 Alvey Manex certificate ISO 9001

ISO 14001, OHSAS 18001

Alvey Manex certificate ISO 14001 Alvey Manex certificate ISO 18001

VCA


VCA ALVEY

SafeContractor

In 2016 werd Alvey Systems & Services Ltd geaccrediteerd door Safecontractor dankzij de grote nadruk op veiligheid en gezondheid binnen de onderneming.

Safecontractor is een toonaangevend accrediteringsorganisme voor bedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Langs deze weg toont ook Alvey Systems & Services dat veiligheid en gezondheid de topprioriteit is binnen het bedrijf.

SafeContractor certificate for Alvey

Siemens OEM Partner

We zijn bijzonder verheugd, en ook een beetje trots, dat Alvey vanaf nu een officiële OEM Partner van Siemens is geworden. Dit geeft ons vele technische en commerciële voordelen. En het is natuurlijk ook een kwaliteitslabel dat aantoont dat Alvey een professionele en technisch sterkstaande firma is.

Microsoft Silver-partner

Silver Microsoft Partner

Alvey Group ontving een 'Microsoft Silver Application Development Competency' - een blijk van het vermogen van de organisatie om te voldoen aan de voortdurend wijzigende behoeften van de klanten van Microsoft Corp. in de dynamische zakelijke omgeving van vandaag. Om een Microsoft Silver Competency te behalen moeten partners hun expertise aantonen door middel van strenge examens. Het einddoel: een certificering door Microsoft. Om de hoogste kwaliteit te garanderen eist Microsoft referenties van klanten voor succesvolle implementatie en klanttevredenheid.

Green Feet Award

Green Feet Award Alvey

Certificering

Contact

  • Sales +32 (0) 55 33 57 70
    Service +32 (0) 55 33 57 47